Живееме един до друг –
ограда само ни разделя.
Аз в схлупена къщурка, без капчук.
А тя в красива къща, край Обеля.
Познавам я от малка.
Тя в квартала,
играеше с приятелки на дама...
Но, времето отлитна, като хала
и ето я – напета и голяма.
По уикендите, качил колелото,
откак се помня – хващам за Бояна.
А тя, на фитнес вече – не в школото...
С колата на баща си и охрана.
Въртя педалите нагоре, по баира,
но, “червейче” дълбае ми сърцето –
как искам аз, да съм онази малка гира,
която тя, допира в деколтето!
Как искам, да съм скърцаща лежанка –
под тялото и знойно с хъс да пъшкам!
Как искам, да съм нейна наколянка –
коляното и с нежност, да прегръщам!
Как искам, да съм лост и ръкохватка
в ръцете и, когато се набира –
и скоростна пътечка да съм, гладка,
та, върху мен да бяга и тренира!
Хавлия искам да съм в сауна гореща,
когато влезе да се отморява!
Сапун да съм във банята отсреща –
под душа да ме търка и стопява!
И епилатор искам да съм, още –
да мъркам върху нежното и тяло!
Солариум да бъда, як и мощен –
с лъчи по кожата и да снова, изцяло!
Познавам я от малка. Но в Бояна,
съм само аз с велосипеда –
ще го зарежа на една поляна
и водопада ще отида, да ме гледа!
© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados