19 may 2024, 7:40

Копнеж 

  Poesía » Verso libre
543 1 0

блъскаш си главата

в чакмака на въпросите

търсиш истина

но искрите

са злосторници

неусетно ти подпалват плевнята

изгарят в нея

дните и мечтите

и бедите

стават повече

уморяваш се

да гасиш пожарите

и смирен

посядаш си

пред празното огнище

на копнежа

и сбогуваш се

© Валентин Стайков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??