19.05.2024 г., 7:40 ч.

Копнеж 

  Поезия » Свободен стих
320 1 0

блъскаш си главата

в чакмака на въпросите

търсиш истина

но искрите

са злосторници

неусетно ти подпалват плевнята

изгарят в нея

дните и мечтите

и бедите

стават повече

уморяваш се

да гасиш пожарите

и смирен

посядаш си

пред празното огнище

на копнежа

и сбогуваш се

© Валентин Стайков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??