3 jul 2014, 16:04

Копнежно 

  Poesía » Erótica
1004 0 5

Копнежно...

- Алооо... Какво правиш в момента? Ще ми разкажеш ли?


- Аз... сега ли?


- Да, защо не? Искаш ли?


- Ами... добре...
ще ти прошепна 
в ухото копнежно...
Представям си как обличам
твоята нощ
с нежност...
Дланите 
изучават
твоето тяло...
Всяка извивка запомнят...
Целувки - роба 
изплитат....
за да го стоплят.
С ръце те загръщам...
иска ми се да опитам
и Душата ти да прегърна,
с нежност да я завия...
А Любовта ти към мен
да е единствена в нея 
стихия...
Чувствам страстта ти...
... и моята никак не спеше...
Сякаш сляхме телата...?
А в Душата ми... песен... 
и топлина се разнесе?
Тук ли си? Как си?

- Хубаво беше...


 

"Родено", като коментар към 

„Залязваш изгрявайки” на Calli (Дани Паскова)

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=326504#comments

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Борис, Боряна, благодаря ви много за добрите отзиви. Радвам се , че съм ви докоснала по свой начин... БлагоДаря!!!
  • Браво! Брависимо, Ирен!!!
    Б.
  • Благодаря, Ели! Дани, много благодаря за написаното. Дано е така!
  • Благодаря, Маги! На Дани разказа е прекрасен, надявам се да съм го "рекламирала" добре по този начин.
  • чувствено.. и хубаво..
Propuestas
: ??:??