22 jul 2021, 9:21

Кошмар 

  Poesía » De amor
456 0 0

Всяка вечер казваме си "чао"
заедно със "лека нощ"...
И заспивам под студено одеяло.
Във леглото си съм сякаш гост.

За да те видя, очи затварям.
Да се будя не съм готова.
В кошмар, който се повтаря
отново и отново..

© Диляна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??