22.07.2021 г., 9:21 ч.

Кошмар 

  Поезия » Любовна
438 0 0

Всяка вечер казваме си "чао"
заедно със "лека нощ"...
И заспивам под студено одеяло.
Във леглото си съм сякаш гост.

За да те видя, очи затварям.
Да се будя не съм готова.
В кошмар, който се повтаря
отново и отново..

© Диляна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??