Jul 22, 2021, 9:21 AM

Кошмар 

  Poetry » Love
455 0 0

Всяка вечер казваме си "чао"
заедно със "лека нощ"...
И заспивам под студено одеяло.
Във леглото си съм сякаш гост.

За да те видя, очи затварям.
Да се будя не съм готова.
В кошмар, който се повтаря
отново и отново..

© Диляна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??