26 abr 2024, 17:40  

Космическо време 

  Poesía
266 2 2

Космическо време

 

Във вихъра на времето, безкрайност се плете,

реалност и мечти въртят се в танц неспирен.

 

Ехото на миговете в пространството отеква,

минути–пилигрими във влака на съдбата са.

 

Епохите редят се в ноти на симфония,

преплитат се ери, възходи и падения.

 

Рояци от звезди в космоса бродят,

оставят следи светли, във вечността.

 

Съзвездия рисуват картата на бъдността,

тайни на вселената в мрака се разкриват.

 

Размерите се сливат в четвърто измерение,

ако пътя открием ще видим, решение.

 

Нишки на съдбата вселената сплита,

сърцето на космоса в своя ритъм бие.

 

Тук, в лабиринта на времепространството,

всяко мигновение е врата към просветление.

 

О мечти, мечти, за недостижимо далечни звезди!

© Petya Atanasova Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Времепространство »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??