22 may 2010, 20:00

Костилково... 

  Poesía » Otra
1033 0 7

Костилково 
    нагарча си деня,
притискащо
    на две превива.
Задушно е...
    мирис на цветя
не носи сладост,
    а унива...
Камбанен звън,
    извор на тъга
дълбинно...
    болка се разлива.
Черешово 
    прокудена сълза
преливащо 
    и споменно изстива.


22.05.2010г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??