26 ago 2009, 15:28

Красавица 

  Poesía
508 0 2

Красавице!

В очите ти смарагдови

удавиха се толкова мъже,

сърцето ти - то беше каменно

и пристан тих за никого не бе.

Раздаваше, подобно на скъперник,

усмивки, погледи, мечти,

събираше душите им обречени -

на никого не подари душа.

Сега обаче, времето метежно,

при теб дошло с вечния печат,

и само тих печал и безнадежност

в погледа ти плах е останал.

 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??