Очи, задъхани от грим.
Лице, приличащо на себе си.
Непостоянни рамене.
Коси – нескромно дяволити.
Гърдите – нежност и възторг.
И талия – безумно тънка.
Краката – безконечен път,
по който мъжките ръце пътуват.
Такава я видях и я запомних.
Не искам да я видя в старостта ù...
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados