25 апр. 2013 г., 17:56

Красавица 

  Поэзия » Другая
463 0 1

Очи, задъхани от грим.

Лице, приличащо на себе си.

Непостоянни рамене.

Коси – нескромно дяволити.

Гърдите – нежност и възторг.

И талия – безумно тънка.

Краката – безконечен път,

по който мъжките ръце пътуват.

Такава я видях и я запомних.

Не искам да я видя в старостта ù...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всъщност жените са пълноправни ценители на женската красота.
Предложения
: ??:??