Apr 25, 2013, 5:56 PM

Красавица 

  Poetry » Other
461 0 1

Очи, задъхани от грим.

Лице, приличащо на себе си.

Непостоянни рамене.

Коси – нескромно дяволити.

Гърдите – нежност и възторг.

И талия – безумно тънка.

Краката – безконечен път,

по който мъжките ръце пътуват.

Такава я видях и я запомних.

Не искам да я видя в старостта ù...

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всъщност жените са пълноправни ценители на женската красота.
Random works
: ??:??