Красота
Има те във залеза червено-топъл,
как душата галиш само!
Има те във вековното дърво,
как сърцето разтуптяваш!
Във звездното небе те има,
във човешката Душа!
Красотата е във теб самата
и ти си красота!
© Иван Петров Todos los derechos reservados