28 мар. 2008 г., 15:10

Красота 

  Поэзия » Другая
640 0 1

Красота

 

 

Има те във залеза червено-топъл,

как душата галиш само!

Има те във вековното дърво,

как сърцето разтуптяваш!

Във звездното небе те има,

във човешката Душа!

Красотата е във теб самата

и ти си красота!

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??