28.03.2008 г., 15:10 ч.

Красота 

  Поезия » Друга
643 0 1

Красота

 

 

Има те във залеза червено-топъл,

как душата галиш само!

Има те във вековното дърво,

как сърцето разтуптяваш!

Във звездното небе те има,

във човешката Душа!

Красотата е във теб самата

и ти си красота!

© Иван Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??