15 dic 2007, 15:18

кратка история 

  Poesía » Otra
725 0 3
Любовта си аз ти дадох,
ти не я прие. Върна ми я
нагло, подло
и сърцето ми разби на две.
Мислиш ме за прост селяк,
може и така да е...
Но любовта не пита -
в душата тя ме удря
и проснат на земята,
питам се до сетния си час:
БОЖЕ, КОЙ СЪМ АЗ???

© Пламен Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??