15.12.2007 г., 15:18 ч.

кратка история 

  Поезия » Друга
722 0 3
Любовта си аз ти дадох,
ти не я прие. Върна ми я
нагло, подло
и сърцето ми разби на две.
Мислиш ме за прост селяк,
може и така да е...
Но любовта не пита -
в душата тя ме удря
и проснат на земята,
питам се до сетния си час:
БОЖЕ, КОЙ СЪМ АЗ???

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??