7 may 2007, 16:07

Краят на лятото 

  Poesía
499 0 3
Лятото съблича свойта дреха,
то - безпътна, паднала жена!
Сетивата ти усещат хладен полъх,
за разплата иде есента.
Всяка фибра в твоето младо тяло
се бунтува... О, безсмислен бунт!
Есента е само кратък преход,
зимата е истинската смърт!

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??