7 мая 2007 г., 16:07

Краят на лятото 

  Поэзия
506 0 3
Лятото съблича свойта дреха,
то - безпътна, паднала жена!
Сетивата ти усещат хладен полъх,
за разплата иде есента.
Всяка фибра в твоето младо тяло
се бунтува... О, безсмислен бунт!
Есента е само кратък преход,
зимата е истинската смърт!

© Таня Панайотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??