May 7, 2007, 4:07 PM

Краят на лятото 

  Poetry
505 0 3
Лятото съблича свойта дреха,
то - безпътна, паднала жена!
Сетивата ти усещат хладен полъх,
за разплата иде есента.
Всяка фибра в твоето младо тяло
се бунтува... О, безсмислен бунт!
Есента е само кратък преход,
зимата е истинската смърт!

© Таня Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??