5 sept 2010, 18:24

Краят на началото 

  Poesía
1563 0 23

                                                                            "Ден първи. Краят на началото"

                                                                              darkness_n_silence  Надежда Тодорова

 

 

           Краят на началото

 

Някъде във нас е огледалото,

в което да погледнеме към себе си,

което да припомня, че в началото

да сме сами във края на Вселената

 

е само сбор от непростени чувства.

И незаченати във лятото мълчания.

И мисълта, която ме напуска,

когато ми убягваш от съзнанието.

 

И колко на дълбоко да претърсваме

съдбите си за спомени във бяло,

когато всеки сам ще носи кръста си

в души, родени изначално.

 

И пак тогава в огледалото

аз търся теб, а виждам себе си.

Ден първи. Краят на началото.

И тишина от огледални непотребности.

 

                                     20.08.2010               

      Венцислав Янакиев

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=200632

 

 

© Венцислав Янакиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??