23 sept 2008, 21:42

Крехка надежда 

  Poesía » De amor
658 0 12
Във шепи нося капки слънце,
лъчи дъждовни къпят моя свят
и ходя боса, a в очите сън е,
в съня си силен, страстен те творя.
Със трепетно мълчание ти шепна -
това е наша тайна, нашата магия.
И дълго след това те помня... еква
в сърцето крехката надежда - ти спаси я!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??