10 jul 2013, 22:56

Криеница 

  Poesía » Filosófica
420 0 3

"Не от мен, от себе си ще си отида."

Ще се крия във завоя
на днешното предишно
и оттам ще си помахам,
ти ме гледай скришно

и зад бялата ограда
на сегашното предишно
тихичко ще се обадя,
че е безразлично

на оная бяла сграда
твоето типично
махане за сбогом,
толкоз носталгично...

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??