Jul 10, 2013, 10:56 PM

Криеница 

  Poetry » Phylosophy
412 0 3

"Не от мен, от себе си ще си отида."

Ще се крия във завоя
на днешното предишно
и оттам ще си помахам,
ти ме гледай скришно

и зад бялата ограда
на сегашното предишно
тихичко ще се обадя,
че е безразлично

на оная бяла сграда
твоето типично
махане за сбогом,
толкоз носталгично...

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??