10.07.2013 г., 22:56 ч.

Криеница 

  Поезия » Философска
411 0 3

"Не от мен, от себе си ще си отида."

Ще се крия във завоя
на днешното предишно
и оттам ще си помахам,
ти ме гледай скришно

и зад бялата ограда
на сегашното предишно
тихичко ще се обадя,
че е безразлично

на оная бяла сграда
твоето типично
махане за сбогом,
толкоз носталгично...

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??