К Р И Л А Т А С Я Н К А
_______________________________________________________
Един Живот...
Със смачкани Цветя по ъглите.
Един Живот...
Обрасъл с паяжини крещяща Самота.
Един Живот...
Греховно зарит под угаснали Въглени.
Един Живот...
Сред пустинно зажаднели Извори. Пресъхнали.
Един Живот...
Над който само Сянката ми Крилата.
Величествено. Поднебесно. Ала жертвено...
Да се рее безмълвно остана.
И да отброява Съдбата...
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados
Представа нямаш какво означават словата ти за мен.
Здравей !!!