Кристална песен
Върви през рими нейната душа,
с крачета малки думите рисува.
И всяко клонче-пъпка боледува,
когато липсва дух във висота!
Не знае тя изстрадала, сама…
За хорските неволи се страхува.
За кой ли път живота си римува!
И диша вместо другите сега!
Душичката си носи на гърба.
Мисловно с някого танцува…
В любовно ласо се бунтува!
Обичта ù - плачеща върба!
Съдбовна песен пее с прямота.
До болка за внимание бленува!
Душа сияйни образи бълнува…
Чувствителна е тя до белота!
© Манипулирам Todos los derechos reservados
Сън, права си и ти благодаря