26 jul 2024, 12:51

Криво огледало 

  Poesía
85 2 2

Поезията ми е крива.

Като криво огледало.

И не ви опива,

като вино отлежало.

Тя е често неразбрана,

а думите са ъгловати.

В мен зее, сякаш рана.

Кръгове рисувам,

а стават те квадрати.

© Живко Делчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??