9 ago 2008, 8:25

Крия 

  Poesía
599 0 2
Позволих да се влееш във вените ми,
обладавайки сърцето.
Всеки удар
те разпилява
в тялото ми,
но ти пак се връщаш...
ТАМ.
Да не мислиш, че е лесно?!
Всяка мисъл е напоена
с копнеж и мечта...
толкова много са!
И стена до стена -
изградени от мен...
Сякаш дете събиращо парченца
от чашата,за да скрие.
Крия себе си
в тишина.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??