15 jul 2008, 14:30

Към розовото... 

  Poesía » De amor
599 0 9

                                                            Към розовото...

                                        Чу ли я... въздишката...?!

                                        Най-искрена и ранима,
                                        пътя към розовото прегърнала...
                                        А небето има обич от нея да си взима...
                                        Че е пълна с чувства и любовта е завърнала...

                                        Звучи покрай на щастието влака,
                                        разпиляла ноти привечер за любовното вричане...!
                                        После нощта остава да чака,
                                        дорде е жива, нежното ни обичане...

                                        И слепи във влака към розовото се качихме...
                                        Без билет... До безкрайността...
                                        Въздишка нова... В нея се приютихме...
                                        Влак било... към любовта...

                                        После за влюбването наше...
                                        И черешите черни по нас въздишат прехласено! 
                                        Само любов, нищо друго, даже
                                        в сърцето място има запазено...

© Андреа Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??