12 jun 2013, 9:51

Към светлото - хубаво 

  Poesía
386 0 1

 

Ще дойде изпод облака сив на деня. 
На нощта изпод черната сянка
и сияеща светла звезда 
във зениците пак ще припламва. 
Ще издигна ръце и душата към Бог, 
ще се моля притихнала тихо в сърцето. 
И тогава пред свят кръстопът
ще закрача към светлото - хубаво. 
Ще ме срещне пак времето с ново начало 
под дъгата на цветния ден. 
Зазвъняла от обич душата, 
ще ме води любов пак при теб! 
 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??