28 ago 2011, 23:56

La Terra dei Girasoli 

  Poesía » De amor
659 0 3

По пътя днес видях те аз стократно,

лицето ти се рееше навред...

Прелитах покрай теб и пак обратно

те виждах светеща във всеки слънчоглед.


Златисти вятърът понасяше косите ти,

към слънцето обръщаха се те,

очите ми съзряваха очите ти,

усмихващи ми се като дете.


Как исках да зарина длани,

крака и тяло, и душа

в твойте лъчи златоткани,

в тебе - слънчогледова земя!

 

 

© Цвете Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??