9 ene 2007, 12:32

Лагер 

  Poesía
603 0 0
Приятелите скъпи на къмпинг са
и си играят на помирители..
Уви, май сполучи тяхната
многообичана игра с думите...
Спечелихме забита дълбоко в гърба кама..
И радостни усетихме на кръвта вкуса...
Доволни сме, че получихме унижение,
а как ни идва от цялото сърце смеха...
Красиво е, когато паднем, потъвайки в нашата земя..
О, чудо! Подадоха за помощ честната ръка,
но някак си натикаха ни по-дълбоко в калта..
До гуша идва сладката хармония,
В лагера остана за дълго нашата тълпа...
Ето, дойде време по пътя да си ходим
в разпален огън или в преливаща вода..

© Виктория Минева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??