И не искай от мен да ти е лесно.
Невъзможна съм от обичане.
Вълшебна и реалистична -
винаги ще обърквам разума ти.
Непонятна ще съм за душата ти
от толкова много сбъдване.
Но пък дишаш с пълни гърди аромата
на лавандулово синьо поле.
11.01.2009 г.
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
подкрепям с две ръце коментара на Елица Ангелова