12.01.2009 г., 0:14 ч.  

Лавандулово синьо поле 

  Поезия
2135 0 24

 

И не искай от мен да ти е лесно.

Невъзможна съм от обичане.

Вълшебна и реалистична -

винаги ще обърквам разума ти.

Непонятна ще съм за душата ти

от толкова много сбъдване.   

Но пък дишаш с пълни гърди аромата

на лавандулово синьо поле.

 

 

11.01.2009 г.

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??