Мъка душата ми гори
косите сплъстени от сълзи
сърцето в лед сковано от омраза
то кърви че те обичам а на друг го казваш ти
гледаш ме с очи и всичко в теб мълчи
не ме лъжи далеч от мен си ти
обичаше ме
а сега омраза виждам в твоите очи
© Георги Димитров Todos los derechos reservados