13.04.2010 г., 21:54 ч.

Ледена съдба 

  Поезия
692 1 2

Мъка душата ми гори       

косите сплъстени от сълзи

сърцето в лед сковано от омраза

то  кърви че те обичам  а  на друг  го казваш ти

гледаш ме с  очи  и  всичко в теб   мълчи

не ме лъжи  далеч от мен си  ти

обичаше ме

а сега омраза   виждам в  твоите очи                                                                                                                                                  

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • поправи "сЪдба" в заглавието! Стихото е хубаво, истинско,емоционално! поздрав !
  • Първо - добре дошъл в сайта и успех!
    И второ - по-курназ бе, момче! На всяка улица изгрява слънце!
Предложения
: ??:??