13 sept 2016, 12:23

Лека жена 

  Poesía
479 1 4

Лека жена

 

Тя бе умна жена.

Но в минута една,

изумена, дъхът И секна.

И от няколко думи олекна.

 

С разтуптяно сърце

и две празни ръце-

нищо нямаше и не загуби-

просто, в тъмното се изгуби.

 

Ти, с десницата кротка

и с любов, я прикотка.

Във нозете ти кротичко клекна.

На душата И, и олекна.

 

Някога, без да щеш,

ако я предадеш,

за минута до теб ще приклекне.

И душата И ще олекне.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??