Лесно е да те Обичам
и защо, не питам дори!
Просто е, тъй както дишам,
тъй както оставам следи.
Това е, казано без думи,
за които речник да трябва -
Ти си това, което в света ми
носи ми щастие, светлина и ме радва!
04.02.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados