Mar 13, 2024, 6:17 AM

Лесно е да те Обичам 

  Poetry » Love
117 2 2
 

Лесно е да те Обичам
и защо, не питам дори!
Просто е, тъй както дишам,
тъй както оставам следи.

Това е, казано без думи,
за които речник да трябва -
Ти си това, което в света ми
носи ми щастие, светлина и ме радва!

 

04.02.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??