13 мар. 2024 г., 06:17

Лесно е да те Обичам 

  Поэзия » Любовная
118 2 2
 

Лесно е да те Обичам
и защо, не питам дори!
Просто е, тъй както дишам,
тъй както оставам следи.

Това е, казано без думи,
за които речник да трябва -
Ти си това, което в света ми
носи ми щастие, светлина и ме радва!

 

04.02.2024.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??