13.03.2024 г., 6:17 ч.

Лесно е да те Обичам 

  Поезия » Любовна
108 2 2
 

Лесно е да те Обичам
и защо, не питам дори!
Просто е, тъй както дишам,
тъй както оставам следи.

Това е, казано без думи,
за които речник да трябва -
Ти си това, което в света ми
носи ми щастие, светлина и ме радва!

 

04.02.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??