8 abr 2008, 23:19

Липса 

  Poesía » Otra
715 0 0
 

Липса на хармония е.

Вътре в теб.

Крещиш туптейки. Без език...

И се шегуваш... някак със ирония,

а чувам само болния ти вик.

 

Преливаш.

Пак познатата агония.

Дочувам леко гърления смях.

Сенките... Чуждите попиваш.

И те попиват те сред тях...

 

А там...

И по-различна бях.

С крака увиснали нагоре.

И не! Косите няма да си дам.

Но ти си глух. И ням. И болен.

 

Сърцето...

Никога доволен.

Най-тъжната симфония... си ти.

И всичко в теб е вече взето.

И мен... сред липса на хармония.

 

© Ралица Желева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??