Дявол да го вземе
това лошо време.
Хич не му и дреме,
че за нас е бреме.
Облаци в небето –
поради което
мрачно е в сърцето,
от тъга обзето.
Време е да вземе
то да се съвземе,
слънце да приеме
и товара снеме.
Хуквай към морето,
под чадър където
пиеш питието
с веселба в сърцето.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados