14.03.2017 г., 20:57 ч.

Лошото време 

  Поезия
494 5 18

Дявол да го вземе

това лошо време.

Хич не му и дреме,

че за нас е бреме.

 

Облаци в небето –

поради което

мрачно е в сърцето,

от тъга обзето.

 

Време е да вземе

то да се съвземе,

слънце да приеме

и товара снеме.

 

Хуквай към морето,

под чадър където

пиеш питието

с веселба в сърцето.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??