29 may 2011, 23:56

Lucky and ZEMEDELEC - Най-красивата утрин 

  Poesía » De amor
694 0 4

Lucky and ZEMEDELEC - Най-красивата утрин

Най-красивата утрин танцува в ресниците,
когато кожата помни следите на устните,
когато Душата ти има крилете на птиците,
а пулсът ти нейде по Джомолунгма препуска...

Най-красивата утрин повдига гърдите ти.
Хълмове пищни!  На върха им - къпини!
Изгрев небесен е слязъл в очите ти.
Защо ли е пъстро тяхното синьо?!

Най-красивата утрин се къпе в нега,
сластно попила танца на пръстите.
Афродита - любовно преляла вълна,
преродена от мъжкото твое присъствие.

Най-красивата утрин се буди в бедрата ти.
Под сатена заспива поривът снощен.
Просяк оставам... Там... До кревата ти...
Просяк оставам и моля за още!

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??