29.05.2011 г., 23:56 ч.

Lucky and ZEMEDELEC - Най-красивата утрин 

  Поезия » Любовна
678 0 4

Lucky and ZEMEDELEC - Най-красивата утрин

Най-красивата утрин танцува в ресниците,
когато кожата помни следите на устните,
когато Душата ти има крилете на птиците,
а пулсът ти нейде по Джомолунгма препуска...

Най-красивата утрин повдига гърдите ти.
Хълмове пищни!  На върха им - къпини!
Изгрев небесен е слязъл в очите ти.
Защо ли е пъстро тяхното синьо?!

Най-красивата утрин се къпе в нега,
сластно попила танца на пръстите.
Афродита - любовно преляла вълна,
преродена от мъжкото твое присъствие.

Най-красивата утрин се буди в бедрата ти.
Под сатена заспива поривът снощен.
Просяк оставам... Там... До кревата ти...
Просяк оставам и моля за още!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??