19 jul 2017, 11:28

Луд вятър 

  Poesía » De amor
691 0 3

Изминаха 8 дълги години без големия човек и приятел Владимир Хаджимитров - wind2008. Мир на душата му!

 

Загадъчно все идваш

по първия лъч лунен,

в ресничките му заключваш

края на едно лято.

Луд като вятър нахлуваш

с най-светлите си мечти,

в косите ми весел върлуваш -

нежен повик от твойто сърце.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??