Jul 19, 2017, 11:28 AM

Луд вятър 

  Poetry » Love
707 0 3

Изминаха 8 дълги години без големия човек и приятел Владимир Хаджимитров - wind2008. Мир на душата му!

 

Загадъчно все идваш

по първия лъч лунен,

в ресничките му заключваш

края на едно лято.

Луд като вятър нахлуваш

с най-светлите си мечти,

в косите ми весел върлуваш -

нежен повик от твойто сърце.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??